واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
۱۴۰۳/۱/۹
سال 1398

صورتجلسه مورخ98/3/21
شورای پژوهشی بیمارستان آیت الله کاشانی
با نام و یاد خداوند متعال هفتاد و یکمین جلسه شورای پژوهشی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی مورخ 21/3/98 راس ساعت 8 صبح با حضور اعضای محترم شورا در محل سالن جلسات معاونت آموزشی پژوهشی مرکز کاشانی تشکیل گردید و پس از بحث و تبادل نظر اعضا تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:
1-پروپوزال پایان نامه آقای دکتر رضا زرگر صالح دستیار جراحی با عنوان " بررسی تأثیر سلول¬های بنیادی چربی اتولوگ کپسوله شده در بستر کیتوزان و کرایو ژل پلاکتی در بهبود زخم¬های ناشی از سوختگی عمقی درجه دو " با راهنمایی آقای دکتر لطف الله افضلی و مهدی بنی طالبی با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر اسماعیل زاده و آقای دکتر برزو خالدی فر می باشند و آقای دکتر خالدی فر به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
الف ) حضور پاتولوژییست در طرح به عنوان مشاور تخصصی در نظر گرفته شود .
ب ) تائیدیه مشاور آماری لازم می‌باشد .
2- پروپوزال پایان نامه آقای دکتر مهدی دهقان صالح دستیار بیهوشی با عنوان " بررسی و مقایسه تست معاینه لارنگوسکوپی در حالت نشسته و خوابیده به پشت با تست مالامپاتی در پیش¬بینی انتوباسیون مشکل " با راهنمایی آقای دکتر محمود اخلاقی با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر حسین مدینه و آفای دکتر غلامرضا شبانیان می باشند و آقای دکتر مدینه به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
الف ) معیار های ورود و خروج دقیق‌تر ذکر شود .
ب ) تفاوت طرح با طرح‌های مشابه مصوب قبلی کاملا مشخص گردد.
3- پروپوزال پایان نامه خانم سمیرا سورانی دانشجوی پزشکی مقطع عمومی با عنوان " مقایسه اثر سولفات منیزیوم و استامینوفن تزریقی در کاهش درد بیماران مبتلا به سردردهای حاد میگرنی مراجعه کننده به بیمارستان کاشانی شهرکرد در سال 99-1398" با راهنمایی آقای دکتر مجید جعفری با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح خانم دکتر جیواد و خانم دکتر احمدیان می باشند و خانم دکتر جیواد به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
الف ) نقش اجرایی دانشجو کاملا مشخص و پررنگ باشد.
ب ) مکانیسم عمل داروی سولفات منیزیم در بدن مشخص کردد.
ج ) روش اجرای طرح توضیح کامل تری داده شود و تشخیص میگرن کاملا اثبات شده باشد و هر گونه مشکل دیگر رد شود.
د ) بهتر است بیمارانی که با سردرد به کلینیک مراجعه میکنند وارد طرح شوند که بیماران اورژانسی از درمان های متعارف دور نشوند.
ه ) دوز داروی سولفات منیزیم با ذکر منبع مشخص گردد .
و ) بهتر است بیمار قبل از انجام مداخله، مشاوره قلب شود .
ی ) با توجه به آنکه دو داروی سولفات منیزیم و استامینوفن در بیماران مختلف ،پاسخ های متفاوتی دارد بهتر است در بیمارانی که به سولفات منیزیم پاسخ مثبت ندادند ،استامینوفن داده شود و در بیمارانی که به استامینوفن پاسخ مثبت نداده‌اند سولفات منیزیم داده شود .
4-پروپوزال پایان نامه آقای سیامک محمدی دانشجوی پزشکی مقطع عمومی با عنوان " بررسی نتایج جراحی بای پس کرونر در روش گرافت ترکیبی تی-معکوس با استفاده از سرخرگ مامری داخلی و سیاهرگ سافن" با راهنمایی آقای دکتر حسین اعظمی و آقای دکتر مهرداد کریمی با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح خانم دکتر هوشمند و خانم آقای دکتر محمد موذنی می باشند و آقای دکتر موذنی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
الف ) نقش دانشجو در انجام طرح پر رنگ تر گردد .
ب ) بهتر است در عنوان طرح به جای " بررسی نتایج " عنوان " مقایسه پیامد‌ها " جایگزین شود.
حاضرین در جلسه: آقای دکتر دهقان، آقای دکتر طاهری، آقای دکتر امانی، آقای دکتر مدینه، آقای دکتر پور افضلی، آقای دکتر مرادی و آقای دکتر احمدی

صورتجلسه مورخ98/4/11
شورای پژوهشی بیمارستان آیت الله کاشانی
با نام و یاد خداوند متعال هفتاد و دومین جلسه شورای پژوهشی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی مورخ 11/4/98 راس ساعت 8 صبح با حضور اعضای محترم شورا در محل سالن جلسات معاونت آموزشی پژوهشی مرکز کاشانی تشکیل گردید و پس از بحث و تبادل نظر اعضا تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:
1-پروپوزال پایان نامه خانم پرنا علیخانی دانشجوی پزشکی مقطع عمومی با عنوان " بررسی شیوع ضایعه پاتولوژیک ناشی از تروما در سی¬تی اسکن مغز انجام شده در بیماران با ترومای خفیف سر بر اساس معیارهای نیواورلانز و کانادین در بیمارستان آیت¬الله کاشانی شهرکرد در سال 1398 " با راهنمایی آقای دکتر عبدالرحیم صانعی و محمدعلی دیانی با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر عبدالمجید طاهری و خانم دکتر قسامی می باشند و آقای دکتر طاهری به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
الف) عنوان طرح طولانی است و بهتر است کوتاهتر شود.
ب) با توجه به آنکه جامعه آماری به روش سرشماری می‌باشد نیاز به فرمول آماری نیست.
ج) کلمه پاتولوژیک از عنوان حذف شود.
د) CT Scan فقط در ترومای خفیف بررسی شود نه در همه تروما ها
2-پروپوزال پایان نامه آقای محمدعلی موحدی دانشجوی پزشکی مقطع عمومی با عنوان " بررسی نتایج دموگرافیک و سی تی آنژیوگرافیک بیماران مبتلا به آمبولی ریه حاد در بیمارستان های هاجر و آیت آلله کاشانی در سال 1397" با راهنمایی آقای دکتر عبدالمجید طاهری و حسین اعظمی با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر مهرداد کریمی و خانم دکتر قسامی می باشند و خانم دکتر قسامی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
الف) تعداد اهداف کمتر شود.
ب) تعریف آمبولی ریه دقیق‌تر نوشته شود.
ج) عنوان طرح با پروپوزال همخوانی ندارد، مگر اینکه" نوع یافته‌ها" بررسی شود.
3-پروپوزال پایان نامه آقای نیما کرمی دانشجوی پزشکی مقطع عمومی با عنوان " بررسی نتایج سنتز استرنوتومی مدیان با استفاده از سیم گذاری ضربدری در هم پیوسته درون استخوانی در بیماران جراحی بای پس سرخرگ های کرونر در سال های 1393 تا 1398" با راهنمایی آقای دکتر حسین اعظمی و مرتضی دهقان با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر محمد مؤذنی و دکتر لطف الله افضلی می باشند و آقای دکتر مؤذنی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
الف) دقت بیشتر در جمع‌آوری اطلاعات انجام شود و اینکه اطلاعات توسط چه کسی جمع‌آوری می شود.
ب) استئومیلیت با چه شاخصی بررسی می شود؟
ج) نقش دانشجو پر رنگ‌تر شود.
4-پروپوزال پایان نامه خانم زینب حسین‌پور دانشجوی پزشکی مقطع عمومی با عنوان " بررسی یافته‌های آنژیوگرافی سرخرگ‌های کرونر بر روی بیماران مبتلا به انفارکتوس قلب بدون صعود قطعه (NSTEMI) در بیمارستان هاجر از سال 1394 تا 1397" با راهنمایی آقای دکتر عبالمجید طاهری و دکتر ارسلان خالدی‌فر با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر دیانی و دکتر پورحیدر می‌باشند و آقای دکتر دیانی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
الف) نقش اساتید راهنما پررنگتر شود.
ب) نقش اساتید مشاور توضیح داده شود.
ج) تفاوت طرح با طرح های مشابه قبلی مشخص گردد.
5-پروپوزال پایان نامه سمیرا سورانی دانشجوی پزشکی مقطع عمومی با عنوان " مقایسه اثر منیزیوم اکساید خوراکی با مکمل ویتامین C در پیشگیری از سردرد های میگرنی بیماران مراجعه کننده به کلینیک های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در سال 99-1398" با راهنمایی آقای دکتر مجید جعفری با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح خانم دکتر جیواد و خانم دکتر احمدیان می‌باشند و خانم دکتر احمدیان به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
الف) با توجه به اینکه طرح مقایسه‌ای می‌باشدنیاز به گروه پلاسیبو نیست، به دلیل اینکه هر کدام از داروها قبلا با گروه پلاسیبو مقایسه شده‌اند.
ب) دوز منیزیم اکساید ویتامین سی از 500 میلی گرم به 250 میلی گرم کاهش یابد.

حاضرین در جلسه: آقای دکتر دهقان، آقای دکتر طاهری، آقای دکتر امانی، آقای دکتر افضلی، آقای دکتر پور افضلی، آقای دکتر رجائی، آقای دکتر احمدی و خانم دکتر جیواد

صورتجلسه مورخ98/5/15
شورای پژوهشی بیمارستان آیت الله کاشانی
با نام و یاد خداوند متعال هفتاد و سومین جلسه شورای پژوهشی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی مورخ 15/5/98 راس ساعت 8 صبح با حضور اعضای محترم شورا در محل سالن جلسات معاونت آموزشی پژوهشی مرکز کاشانی تشکیل گردید و پس از بحث و تبادل نظر اعضا تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:
1-پروپوزال پایان نامه آقای دکتر مسعود فاتحی رزیدنت جراحی با عنوان " بررسی تاثیر کرایو ژل پلاکتی در بهبود زخم پای بیماران دیابتی بیمارستان کاشانی شهرکرد در سال 1398" با راهنمایی آقای دکتر لطف الله افضلی و محمد مؤذنی با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر علیرضا جعفری و آقای دکتر آرش مهراز می باشند و آقای دکتر مهرااز به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
الف) مشخص شود که مداخله روی کدام تیپ Diabetic Foot و چه گریدی از زخم انجام می‌شود.
ب) تعداد 15 نفر نمونه برای مقایسه کم می باشد.
ج) پیشنهاد می شود که طرح مشاور آمار، مشاور فارماکولوژی و مشاور غدد داشته باشد.
د) باید اثبات شود که کرایو ژل پلاکتی عارضه ای ندارد و رفرنس مرتبط جهت اجرای کرایو ژل و عدم ممنوعیت از نظر اخلاق اضافه گردد.
ه ) پارامترهائی مثل سن، جنس، میزان قند خون و میزان HbA1C در مطالعه در نظر گرفته شوند.
ط ) پانسمان روزانه با چه وسیله ای انجام می شود واگر از گاز وازلین استفاده می‌شود مشخص شود که تداخلی در روند درمان ندارد.
2-پروپوزال پایان نامه آقای دکتر حسین تاروردی زاده رزیدنت جراحی با عنوان " مقایسه دو روش جراحی هرنیوتومی اطفال با و بدون بازکردن فاشیا مایل خارجی در کودکان مبتلا به هرنی اینگوئینال مراجعه کننده به بیمارستان کاشانی شهرکرد در سال 1398" با راهنمایی آقای دکتر برزو خالدی فر با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر مهرداد کریمی و آقای دکتر آرش مهراز می باشند و آقای دکتر کریمی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
الف) عنوان طرح اصلاح شود. ( مقایسه از چه نظر؟ )
ب) این طرح دو سوکور نمی باشد و حتی یک سو کور بودن هم چون برای بیمار تفاوتی ندارد بهتر است اصلاح شود.
ج) میزان عود باید مشخص شود و زمان مطالعه تصحیح شود و با توجه به میزان عود مشخص شود که تعداد 37 نفر به حدی هست که قابل بررسی باشند.
د) محدوده سنی کمتر شود.
ه ) در اهداف اختصاصی " آتروفی بیضه " و " اختلال حسی " حذف شوند.
اط ) در معیار های ورود " رضایت والدین " حذف شود به دلیل اینکه این جراحی یکی از روش های روتین می باشد.
3-پروپوزال پایان نامه آقای دکتر علی صادقی رزیدنت جراحی با عنوان " مقایسه عفونت و اسکار بعد از عمل آپاندکتومی با دو نوع سوچور سه گوش( سمی-پلاستیک ) و ورتیکال¬مترس در بیمارستان آیت¬الله کاشانی شهرکرد در سال 1398" با راهنمایی آقای دکتر لطف الله افضلی با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر حسین اعظمی و آقای دکتر آرش مهراز می باشند و آقای دکتر اعظمی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند
الف) روش جداسازی دو گروه توسط مشاور آماری تعیین شود.
ب ) بهتر است محدوده سنی تعیین شود.
ج ) ضرورت اجرای طرح دقیقتر نوشته شود.
4-پروپوزال پایان نامه خانم مهسا کریمیان دانشجوی پزشکی با عنوان " بررسی مقایسه‌ای اثر کتورولاک و مورفین در کنترل درد بیماران کولیک کلیوی مراجعه کننده به بیمارستان کاشانی شهرکرد در سال 1398" با راهنمایی آقای دکتر مهدی پور افضلی با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر فرامرز محمد علی بیگی و آقای دکتر رجائی می باشند و آقای دکتر رجائی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند
الف ) در معیار خروج " افراد دارای اعتیاد " و " افراد دارای آسم " اضافه شود.
ب) نقش دانشجو پر رنگ تر شود.
ج ) رفرنس معتبر برای میزان دوز کتورولاک آورده شود.
د ) معیار شدت درد برای تجویز دارو مشخص شود و در معیار های ورود اضافه شود.
ه ) معیار های ورود وخروج دقیقتر نوشته شود.
حاضرین در جلسه: آقای دکتر دهقان، آقای دکتر مدینه ، آقای دکتر امانی، آقای دکتر افضلی، آقای دکتر پور افضلی، آقای دکتر رجائی، آقای دکتر مرادی و خانم دکتر جیواد
صورتجلسه مورخ98/7/2
شورای پژوهشی بیمارستان آیت الله کاشانی
با نام و یاد خداوند متعال هفتاد و چهارمین جلسه شورای پژوهشی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی مورخ 2/7/98 راس ساعت 8 صبح با حضور آقای دکتر اخلاقی و اعضای محترم شورای پژوهشی به سرپرستی جناب آقای دکتر مرتضی دهقان در محل سالن جلسات معاونت آموزشی پژوهشی مرکز کاشانی تشکیل گردید. جلسه با عرض تبریک به مناسبت انتصاب آقای دکتر اخلاقی به ریاست بیمارستان آیت الله کاشانی و خیر مقدم به ایشان و حضار محترم آغار و با بحث و تبادل نظر اعضا تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:
1-پروپوزال پایان نامه آقای دکتر اسماعیل طهماسبی رزیدنت جراحی با عنوان " مقایسه اثر انسولین کریستال و اکسیژن موضعی در ترمیم زخم فشاری در بیماران بستری در بخش‌های مراقبت¬های ویژه : یک کارآزمایی یک سو کور" با راهنمایی آقای دکتر لطف الله افضلی و دکتر فرخ یداللهی با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر حسین اعظمی و آقای دکتر اصغر اسماعیل زاده می باشند و آقای دکتر حسین اعظمی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
 روش استاندارد درمان روتین بیماران دارای زخم بستر مشخص گردد.
 مکانیسم اثر انسولین در روند بهبود زخم بستر توضیح داده شود.
 به ازای هر سانتی متر مربع زخم چند واحد انسولین استفاده می شود . ( استفاده از قطره برای انسولین اشتباه می باشد.)
 با ذکر منبع توضیح داده شود که جذب موضعی انسولین ، هیپوگلیسمی برای بیمار ایجاد نمیکند و اگر نیاز است قند خون بیماران کنترل شود.
 پوزیشن بیمار در حین انجام مداخله مشخص شود.
 تعداد اهداف با توجه به تعداد متغیر ها بیشتر شود .
 با توجه به اینکه مطالعه روی دو نوع زخم انجام می شود تقسم بندی دو نوع زخم در دو گروه مشخص شود و پیشنهاد می شود که هر گروه مداخله شامل 20 بیمار دارای زخم درجه 2 و 20 بیمار دارای زخم درجه 3 باشد.( با نظر مشاور آماری )
 مشخص شود که جریان اکسیژن در بهبود زخم تاثیر دارد یا فشار اکسیژن؟
 علت میزان 10 لیتر اکسیژن در دقیقه مشخص گردد و فاصله دو نوبت در روز تعیین گردد.
 علت استفاده از اکسیژن مرطوب و تفاوت آن با اکسیژن خشک مشخص شود.
2-پروپوزال پایان نامه آقای محمود بهرامی دانشجوی پزشکی با عنوان " بررسی نتایج روکش بندی بطن راست با استفاده از فلاپ گردشی دوطرفه پریکارد در بیماران جراحی بای پس کرونر در طی سال های 1393 تا 1398" با راهنمایی آقای دکتر حسین اعظمی با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر محمد موذنی و آقای دکتر لطف الله افضلی می باشند و آقای دکتر محمد موذنی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
 آمار بیمارانی که با این روش عمل شده اند مشخص شود.
 تفاوت مطالعه حاضر با مطالعات قبلی مشخص گردد.
 هدف کلی واضح و مشخص نوشته شود.
 از نظر آماری مشخص شود که حداقل تعداد قابل قبول برای مطالعه چند بیمار باشد وحجم نمونه با فرمول مشخص شود.
 علت انتخاب بطن راست مشخص شود.
 به علت اینکه مطالعه گذشته نگر است پیشنهاد می شود میزان مرگ بیماران پس از عمل مشخص شود.
 در متغیر MI مشخص شود که در بیمارستان اتفاق افتاده است یا قبل از آن.
 در هدف کلی " تعیین و بررسی " به " تعیین پیامدهای" تبدیل شود.
 در اهداف اختصاصی " میزان " حذف شود.
 پیشنهاد می شود که مطالعه به صورت case کنترل انجام شود.
3-پروپوزال پایان نامه آقای مهران داستان پور دانشجوی پزشکی با عنوان " بررسی فراوانی شاخص های آناتومی و بالینی بیماری سرخرگ های کاروتید با سونوگرافی داپلر رنگی در بیماران جراحی بای پس کرونر در سال های 1396 تا 1398" با راهنمایی آقای دکتر حسین اعظمی با حضور دانشجو در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح آقای دکتر محمد علی دیانی و آقای دکتر آرش مهراز می باشند و آقای دکتر محمد علی دیانی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
 آمار بیمارانی که با این روش عمل شده اند مشخص شود.
 بهتر است که گزارش سونوگرافی یک یا دو پزشک در مطالعه آورده شود.
 در نوشتن اهداف "شیوع " جایگزین "فراوانی" شود .
 پیشنهاد می شود که این بیماران با یک گروه دیگر بیمار که سونوگرافی کاروتید انجام می دهند مقایسه شود.
حاضرین در جلسه:آقای دکتر اخلاقی، آقای دکتر دهقان، آقای دکتر مدینه ، آقای دکتر احمدی، آقای دکتر افضلی، آقای دکتر پور افضلی، آقای دکتر رجائی و خانم دکتر جیواد
 
صورتجلسه مورخ 98/10/24
شورای پژوهشی بیمارستان آیت الله کاشانی
با نام و یاد خداوند متعال هفتاد و پنجمین جلسه شورای پژوهشی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی مورخ 24/10/98 راس ساعت 9 صبح با حضور اعضای محترم شورا در محل سالن جلسات معاونت آموزشی پژوهشی مرکز کاشانی تشکیل گردید و پس از بحث و تبادل نظر اعضا تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:
1-پروپوزال پایان نامه آقای مصطفی نادری دانشجوی پزشکی با عنوان " مقایسه درجات لارنگوسکوپی در دو روش استفاده از لارنگوسکوپ معمولی و گلایدوسکوپ در اتاق عمل بیمارستان کاشانی شهرکرد در سال 1398" با راهنمایی جناب آقای دکتر غلامرضا شبانیان و جناب آقای دکتر محمود اخلاقی با حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای دکتر حسین مدینه و جناب آقای دکتر فرخ یداللهی می باشند و آقای دکتر فرخ یداللهی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
ü نقش دانشجو پر رنگ تر گردد.
ü لوله گذاری فقط توسط یک نفر انجام شود.
ü در معیار های ورود شرط سنی تعیین گردد.
ü توصیه می شود که دو روش روی یک گروه بیمار انجام شود.
ü عنوان طرح واضح تر نوشته شود.
ü توصیه می شود که نوع مطالعه از نیمه تجربی به توصیفی تغییر یابد.
ü مشخص شود که نوع عمل جراحی در نوع لارنگوسکوپی تاثیری دارد؟
ü دوز فنتانیل تصحیح شود.
ü کلاس بیهوشی مشخص شود.
ü مدت زمان لارنگوسکوپی مشخص شود.
ü سایز و نوع تیغه مشخص شود.
ü معیار انتخاب برای سایز تیغه مشخص شود.
ü بهتر است که در جدول هزینه ها، هزینه خرید یک عدد تیغه اضافه گردد.
ü برای مطالعه حتما فرضیه نوشته شود.
ü روش کار واضح تر نوشته شود.
ü متغیر اصلی مشخص شود.
ü طرح نیاز به رضایت نامه دارد.
2-پروپوزال پایان نامه خانم نرگس محمدی دانشجوی پزشکی با عنوان " بررسی اثر پوشیدن دستکش و جوراب طراحی شده بر نوروپاتی محیطی بیماران تحت شیمی‌درمانی مراجعه کننده به بیمارستان کاشانی شهرکرد در سال1398" با راهنمایی جناب آقای دکتر روح الله معصومی و جناب آقای دکتر کیاوش فکری با حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای اصغر بیاتی و جناب آقای دکتر علی احمدی می باشند و آقای دکتر اصغر بیاتی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
ü بیماری پارانئوپلاستیک در معیارهای خروج قرار بگیرد.
ü آیا علائم نوروپاتی در بیمار دیده می شود و وارد مطالعه می شود یا اینکه کل بیماران وارد مطالعه می شوند.
ü تکراری بودن طرح در کل ایران بررسی شود.
ü زمان نیم ساعت بر چه مبنائی در نظر گرفته شده است.
ü مکانیسم نوروپاتی و اثر فشاری دستکش و جوراب مشخص شود.
ü آیا هر شش دارو در کل بیماران استفاده می‌شود ؟
ü نوع مطالعه
ü نقش دانشجو پر رنگ تر شود.
ü رفرنس انتخاب سایز دستکش اضافه شود.
ü مارک و معیار انتخاب سایز دستکش و جوراب مشخص شود و منحصر به فرد باشد.
ü انتخاب بیماران بر اساس چه نوع کانسری می‌باشد؟
ü کلمه "طراحی شده " از عنوان حذف شود.
ü نوع مطالعه از نیمه تجربی به کارآزمائی بالینی تبدیل شود.
ü جنس جوراب و دستکش متفاوت است.
ü فرم رضایت نامه کتبی از بیماران گرفته شود.
ü منابع خیلی مرتبط نیستند و حداقل دو مقاله مرتبط اضافه شود.
ü همسان سازی دوز دارو، نوع دارو و بیماران( نوع سرطان) انجام شود.
ü توصیه می‌شود که پرسشنامه 2-1 روز بعد از کموتراپی مجدد تکمیل شود.
ü روائی و پایائی پرسشنامه مشخص گردد.
ü جدول هزینه ها اصلاح گردد.
ü توصیه می‌شود طول درمان و متغیر های دموگرافیک در جدول متغیر ها آورده شود.
3-پروپوزال طرح تحقیقاتی جناب آقای دکتر سیف الله مرتضائی با عنوان " بررسی فراوانی انواع مسمومیت ها و تعیین ارتباط نوع مسمومیت با اطلاعات دموگرافیک در مراجعین به بیمارستان سیدالشهداء(ع) فارسان در سال 98-1397" با حضور مجری طرح در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای دکتر محمود اخلاقی و سرکار خانم دکتر پانته‌آ رمضان نژاد می باشند و آقای دکتر محمود اخلاقی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند
ü هدف و نتیجه از انجام این طرح شفاف تر نوشته شود.
ü معتبر بودن اطلاعات (از نظر نوع مسمومیت) مشخص گردد.
ü با توجه به اینکه طرح گذشته نگر است توصیه می‌شود که طرح در بازه زمانی بیشتری انجام گردد.
حاضرین در جلسه : آقای دکتر اخلاقی، آقای دکتر دهقان، آقای دکتر مدینه ، آقای دکتر احمدی، آقای دکتر افضلی، آقای دکتر پور افضلی، آقای دکتر رجائی، آقای دکتر امانی، آقای دکتر مرادی، خانم دکتر معزی و خانم دکتر جیواد و آقای دکتر سیاوش فاضلیان 
 
 صورتجلسه مورخ 98/11/8
شورای پژوهشی بیمارستان آیت الله کاشانی
با نام و یاد خداوند متعال هفتاد و ششمین جلسه شورای پژوهشی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی مورخ 08/11/98 راس ساعت 8 صبح با حضور اعضای محترم شورا در محل سالن جلسات معاونت آموزشی پژوهشی مرکز کاشانی تشکیل گردید و پس از بحث و تبادل نظر اعضا تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:
1-پروپوزال پایان نامه خانم پگاه هادی پور دانشجوی پزشکی با عنوان " بررسی شیوع سینوزیت عفونی در بیماران مراجعه کننده با سردرد به کلینیک گوش و حلق و بینی امام علی(ع) شهرکرد در سال 1398-1399" با راهنمایی خانم دکتر مریم کاظمی با حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای اصغر بیاتی و جناب آقای دکتر سروش امانی می باشند و آقای دکتر امانی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
ü تعریف سینوزیت اصلاح گردد.( کلی باشد و عفونی حذف گردد)
ü نقش دانشجو در انجام طرح واضح تر ذکر گردد.
ü الگوریتم اصلی درمان سینوزیت بر اساس شکایت اصلی طبق رفرنس معتبر ذکر گردد.
ü نقش سی تی اسکن و توجیه انجام آن شرح داده شود .
ü عنوان تصحیح گردد.
2-پروپوزال پایان نامه آقای حامد درامامی دانشجوی پزشکی با عنوان " بررسی ارتباط شکستگی استخوان با دریافت محصولات لبنی و نوشیدنی های شیرین شده قندی در جمعیت مطالعه کوهورت شهرکرد" با راهنمایی آقای دکتر مرتضی دهقان با حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای دکتر بهروز صفدریان و خانم دکتر غزل عطاآبادی می باشند و آقای دکتر صفدریان به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
ü شکستگی پاتولوژیک و غیر پاتولوژیک از هم جدا شوند.
ü علت شکستگی قید گردد.
ü پرسشنامه ضمیمه گردد.
ü 2-پروپوزال پایان نامه خانم مهشید برزگر دانشجوی پزشکی با عنوان " بررسی تاثیر اکسیژن‌درمانی هایپرولومیک بیماران مراجعه کننده با سردرد به اورژانس بیمارستان کاشانی به مدت 15 تا 60 دقیقه" با راهنمایی آقای دکتر مهدی پورافضلی با حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای دکتر اصغر بیاتی و خانم دکتر ناهید جیواد می باشند و خانم دکتر جیواد به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
ü ترومای مغز در معیار های خروج قرار گیرد.
ü الگوریتم اصلی درمان سر درد در دو گروه به عنوان درمان روتین با ذکر رفرنس مشخص گردد.
ü نوع(حاد، مزمن، میگرنی، کلاستر) ، محل و زمان شروع سردرد مشخص گردد.
ü دلیل انتخاب اکسیژن هیپرولمیک ذکر گردد.
ü وزن بیمار در تعیین میزان حجم اکسیژن لحاظ گردد.
ü مدت زمان 15 تا 60 دقیقه اگر بر اساس مطالعات قبلی است ذکر گردد.
حاضرین در جلسه : آقای دکتر دهقان، آقای دکتر مدینه ، آقای دکتر افضلی، آقای دکتر پور افضلی، آقای دکتر رجائی، آقای دکتر امانی ، خانم دکتر جیواد و آقای دکتر فاضلیان
صورتجلسه مورخ 98/11/29
شورای پژوهشی بیمارستان آیت الله کاشانی
با نام و یاد خداوند متعال هفتاد و هفتمین جلسه شورای پژوهشی مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی مورخ 29/11/98 راس ساعت 07:30 صبح با حضور اعضای محترم شورا در محل سالن جلسات معاونت آموزشی پژوهشی مرکز کاشانی تشکیل گردید و پس از بحث و تبادل نظر اعضا تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:
1-پروپوزال پایان نامه آقای امیر حسین نوریان دانشجوی پزشکی با عنوان " اثر مکمل‌یاری سین‌بیوتیک بر کاهش درد و التهاب بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو مراجعه کننده به کلینیک امام علی شهرکرد: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده ی دوسوکور" با راهنمایی آقای دکتر مرتضی دهقان با حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای دکتر صفدریان و جناب آقای دکتر محمد محمدی می باشند و آقای دکتر محمدی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
ü دو گروه شاهد و مورد همسان سازی شوند.
ü بیماران با نمره درد بالاتر از 7 وارد مطالعه شود.
2-پروپوزال پایان نامه آقای سپهر کردسیچانی دانشجوی پزشکی با عنوان " بررسی شاخص های سونوگرافی داپلر رنگی سرخرگ های رادیال و اولنار و تعیین همگرائی آن با آزمون بالینی آلن بهینه شده ( Modified Allen Test) در سال 1398 در یک جمعیت 20 تا 30 سال دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد" با راهنمایی آقای دکتر عبدالمجید طاهری با حضور دانشجو و استاد راهنما در جلسه شورای پژوهشی مطرح گردید و منوط به انجام اصلاحات ذیل به تصویب رسید . داوران طرح جناب آقای دکتر دیانی و سرکار خانم دکتر قسامی می باشند و آقای دکتر دیانی به عنوان ناظر طرح انتخاب شدند.
ü فرمول حجم نمونه نامشخص است.
ü هدف شماره یک تعیین دانشجویان ... کاربرد و مفهومی ندارد.
ü نام نوع مطالعه در یک جا مقطعی و در جای دیگر آینده نگر ذکر شده و صحیح نیست.
ü تعمیم جمعیت دانشجویان به استان در اهداف کاربردی صحیح نیست.
ü جدول متغیرها همه مستقل ذکر شده و مقیاس هم تعیین نشده که نیاز به اصلاح دارد.
ü ضرورت انجام مطالعه و هیپوتز آن شفاف نیست.
حاضرین در جلسه : آقای دکتر دهقان، آقای دکتر مدینه ، آقای دکتر افضلی، آقای دکتر طاهری، آقای دکتر رجائی، آقای دکتر امانی ، خانم دکتر معزی و آقای دکتر فاضلیان
 
 
 
 

تاریخ به روز رسانی: 1400/04/15
تعداد بازدید: 2815
آدرس : شهركرد ،خيابان پرستار، بيمارستان آيت الله كاشاني
كدپستي : 8816758915      تلفن :32228485-038
دور نگار : 32228485 -038
kashanipajoohesh@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/01/09
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal